Overlockkurs

Overlockkurs september

 
Overlockkurs for deg som har overlock eller vurderer å anskaffe en. Du lærer å tre maskinen og de ulike innstillinger og sømmer. Dersom du har egen overlock tar du den med i tillegg til bruksansvisning.
 
Torsdag 8. september kl 1830-2130
 
 
600,00 NOK
stk.
Overlockkurs september

Overlockkurs for deg som allerede har en overlock eller for deg som vurderer å skaffe deg en. Vi går igjennom treing og de forskjellige sømmene som: 4-tråds overlock, 3-tråds overlock, rullfalding, flatlock samt rynking med rynkeapparat. Jeg bruker en Janome 644D.

Dersom du har en Janome overlock, tar du med denne samt bruksanvisningen.

Kuret er gratis for deg som har kjøpt overlock av Sømmelig.no

 
 
Hva er en overlock?Overlock
 

En overlockmaskin kan sy med opptil 4 tråder samtidig og kan kutte, kaste/kante og sy sammen i én operasjon. Den er "et must" hvis man skal sy mye i elastiske stoffer, men brukes til alle stofftyper. Det blir et veldig profesjonelt resultat. Overlocken kan også sy rullfalding nederst, f.eks. på kapper osv. Overlockmaskinen erstatter ikke en vanlig symaskin, da den f. eks. ikke kan sy vanlig rettsøm el. knapphull. De fleste som prøver en overlock blir litt "hekta".

 

Det finnes mye tilbehør til overlocken som kan forenkle jobben med diverse sømprosjekter. Noen eksempler; perlefot, passepoilfot, rynkeapparat, båndguide og -fot, sømguide osv. Med rynkeapparat kan man rynke og sy fast en kappe i én operasjon!

sømmelig.no (Sømmelig AS) | Vangsveien 12, 3440 Røyken  | Tlf.: 97 07 96 53 | kurs@sommelig.no